Söndag

Hatar att jag inleder alla mina inlägg med att jag är en kassbloggare men de får ni leva med.

I alla fall idag(se: igår, söndag) så var vi in och hoppade en liten bana vid 18:00 tiden. Det vart en specialare av strömsholmsfållan/Blixten vad ni nu vill kalla den. Har hört väldigt många namn på den. Istället för att placera alla hinder så de formade en blixt så ställde vi dem på en rak linje och hoppade mer eller mindre snett över alla hinder (Klicka & se bild).


Det lila föreställer 6,5an vilket innebär en hjälpbom i galopp 6,5 meter och sedan ett stigsprång det andra onumrerade hindret föreställer en kort och låg mur. Hinder nr 1: Oxer med mur i mitten, Hinder nr 2: Räcke med grind, Hinder nr 3: Räcke och Hinder nr 4: Oxer med däck i mitten.

Vi valde att hoppa fram lite på den lilla muren och sedan lite på 6,5an gick riktigt bra och allt bara flöt på som de skulle, kanske skulle kunna sätta lite minus på att hon tog av lite för stort över första bommen i 6,5an men på med lite skänkel och vi tog oss ut utan problem. Sedan när vi skulle hoppa bana gick det hur bra som helst, allt stämde klockrent, lugn och fin och bytte galoppen i sin egen takt men i god tid före hinder. Hoppade banan två gånger på 0,95-1,05 och kunde inte vara mer nöjd. Sedan hoppade vi några språng på de små hindrena igen och gav oss för dagen, känns super inför Piteå! =D



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

.

RSS 2.0