Trött

Idag var jag uppe 8 och åkte mot stallet, kändes tungt eftersom jag stängde på jobbet. Men det fick gå ändå. Jag och Clappe har styrketränat => Galoppfattning från skritt, upp för en backe, skritt ner och upprepa. Detta gjorde vi 5 ggr i båda galopperna. Sedan tog vi oss ett skutt över ett träd som gått omkull(säkert 50cm). Höhö första språnget sedan den 24/11.

Snabbinlägg

Idag jobbade vi vidare med galoppfattningar och tempoväxlingar. Vet inte riktigt vad jag ska säga, är rätt nöjd. Han var mer avslappnad än sist då vi var ute efter vägarna.

Nu => mot jobbet.

Vintervila?

Har inte ridit mycket alls sedan Lottakursen, har ju varit så otroligt upp och ner väder och styltor så det bara sjunger om det. Fick mig i alla fall ett ordentligt pass igår. Eftersom jag red efter vägen så fick vi börja med att försöka slappna av=> mycket övergångar(i skritt och trav). Sedan när vi kom till den husfria delen så jobbade vi med galoppfattningar. => Fattning, sex språng, skritt, upprepa. Sedan när det satt så tog vi längre språng och fem galoppsprång istället, gick rätt bra. Sedan avslutade vi med trav och flyttningar.
Sedan Anna besökte oss, sadeln byttes och PStränset dök upp så upplever jag att det är otroligt mycket lättare att flytta honom för skänkel och han blir mer harmonisk, vilket är kul.

.

RSS 2.0