Torsdag

Har precis kommit in efter en tur i skogen som flytigt på väldigt bra. Vart nalta intervallträning så vi får lite fart i flåset någon gång. Vart tio galoppintervaller med varierande stäckor, damen var väldigt sugen på att öka men icket. Snart blir det att dra iväg och jobba tre timmar känns värt... Imorgon är jag ledig, var väldigt längsen känns de som nu. Fast å andra sidan pengar sitter aldrig fel=)


Jag å Flisan på en träningstävling då himlen öppnade sig så fort domaren sa "Caroline varsegod och rid".

Styrketräning

Hejsanhoppsan!
Idag har jag och Flisan jobbat lite styrketräning för bättra på galoppen en aning. Red fram i diverse gångarter och begav mig sedan mot backen. Vilket i sin tur innebär fattning från skritt och upp för backen i behaglig/-t form och tempo. Upprepade några gånger och begav oss sedan hemåt. Väl hemma var hon lite slut i bakkärran, men de hör ju som till stretch idag och lösgörande imorgon och hon är som ny igen.

btw ny bloggdesign tjohow :)

Kondition

Måste börja uppdatera mera, som vanligt har jag inte tänkt uppdatera igen allt jag inte skrivit om.

Idag har vi varit ut på en konditionsrunda bort mot Ostvik och tillbaka. Kan ju säga att damen min var minst sagt svettig. Vart 6 intervaller i fräsch galopp avslutade i lång-låg för att bara få henne att slappna av. Efter ritten var avslutad bestämde jag mig för att låta henne stå inne tills pappa slutar jobba, så att hon inte blir förkyld igen.. Strechade igenom benen i vanlig ordning, vart även hals och rygg.

"Säg nått som var bra om hästen och dig själv?" (Ska egentligen göras med ett ord... )
Idag var hästen: Pigg och svarade bra på hjälperna.
Idag var jag: På bra humör, snygg i sadeln och lidande av träningsvärk.

Maskeradhoppningen 2010 - filmen

.

RSS 2.0