blää

Ligger och tycker synd om mig själv. Tror.jag har åkt på någon sjuka som går på jobbet. Fick typ feber igår vid 23 ett tag senare fick jag ont i magen så det blev en ipren. och isäng. Vaknade i panik och helvette försovit mig. Kastat på mig kläder och i nämed tandborsten. Sen visar de sig att klockan bara är 00.15 skitsak. Sen har jag vaknat lite nu och då och trott klockan va mer. För en timme sedan vart jag less så då hamna jag i soffan. Snart blir det att klä på sig ordentligt åka och släppa ut lite hästar och sen jobba 8-17, på mitt jobb som för tillfället påminner om ett dagis.....

Bersan

Det var väldigt länge sedan jag bloggade senast. Men mycket har hänt sedan dess, jag har flyttat till sjungande dalen och Flisan till bergsbyn.

Hade inte riktigt tänkte uppdatera om tiden som har gått någe mycket. Flisan värkar en så länge trivas väldigt bra i bergsbyn. Underbara häst!

I lördags så var vi iväg och tävlade i Malå som inte har haft någon lokal tävling på 8 år. Redan innan vi kom dit fanns det saker att anmärka på, men det orkar jag inte ta upp just nu kanske inte senare heller. I alla fall så valde jag att rida 90 och 100. Kändes helt enkelt bäst så för tillfället.

90cm clear round: Hon lyssnar jätte bra är lite lojj(banan var väldigt tung o djup) men hoppar och och petar inte ett hinder. Själv var jag tok flåsig efter, tror att jag glömde bort att andas.. Resultat: 0 fel + rosett.

100 cm A:0/A:0: Eftersom det var så tungt och inte gått så bra för så många vart det så pass många strukna att vi bara var två kvar. Men eftersom vi ändå var där gjorde dom det som en inofficiel tävling/duell, vad man nu vill kalla det. Sen i resultatet så skulle vi skrivas som avd. B. I alla fall så i våran inofficiella tävling så skötte sig Flisan exemplariskt. Noll fel i grunden och redan där hade vi "vunnit" klassen så omhoppningen red jag väldigt till och från red någon omhoppningsväng och några lugna och nollade även de. Jätte fina hästen bara lyssnade och ojj så fin hon var/är. Resultat: 0+0 fel "seger"

Filmer kommer sen :)

.

RSS 2.0