Vitlök

Hejsan hoppsan! Har inte haft världens bästa blogglust, därefter den dåliga uppdateringen. Senaste veckan som gått har mest bestått av vila och skrittturer eftersom hon dragit på sig en lite förkyldning. Så jag har gjort mitt bästa för att få i henne vitlök och nu börjar de ta sig, trots att jag inte får i henne allt. Idag vart det ett riktigt kort dressyrpass travade mycket lösgörande och provade på några galoppsprång i båda varven. Hon skötte sig hur bra som helst vart lite busig när hon fick galoppera, men vafan hästar ska ha natla liv i kroppen. Hon var rent jätte fin!

Lördag - hoppning

Igår var vi enligt planerna in och hoppade, vilket gick superbra! Hon var precis lagomt pigg. Vart lite het bitvis, men det gör absolut ingenting. Banan gick väldigt stadigt, vart lite smyglång mot 5an men annars så peppar peppar. Kombinationen låg kanske på 70 reseten på 95-105 inte ett pet stopp eller nått trots att det var några mer avancerade svängar som man kunnat misslyckas med ex 2 till 3 och 5 till 6. Hon skötte sig superbra!

Banan made by Erica Sjöström

Let's dance

Idag så har vi tagit oss igenom ett lite tuffare konditionspass. Måste påstå att hon tar svängen bättre nu än vad hon gjorde för 3-4 veckor sedan. Måste även berätta att gumman har nerver av stål, var nämligen ett smalare träd, dock långt, som tyngts ner över vägen så att de va ca 40 cm över mitt huvud när jag satt på hästen och sedan hände det ju självklart ner nätta grenar, hon tvekade inte en sekund på att galoppera under den, tittade inte ens, duktiga poa! <3
Går morgondagen enligt planerna så blir det hoppträning i morgon! =)

'cause you're amazing


When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

.

RSS 2.0