Filmer från träningstävlingen på kdrf

Såhär rider man fel väg i 1m:

Såhär rider man rätt väg i 110:

Tävlingsplanering typ..

Jobbar 24, 25, 27, 29, 30, 32, 34, 36 (hopas att de fortsätter vara jämna helger sen, men man vet aldrig..)

Malå ridklubb 9 juli, v 23

Lappmarksryttarna, 16/6, v24 (jobbar egentligen då, men ska kolla möjligheterna att ta ledigt)

Vännäs rf, 17/8, v.33

SURF,  1/9 v.35

Skellefteå, 16/9, v37

Sandgärdan, 29/9, v 39

Skellefteå, 27/10, v 43

Tråkigt

När vi var på träningstävlingen fick jag veta nått som inte alls var kul faktiskt. Jag och Angelica slet som djur och målade om i princip alla hinder. De hinder vi var mest nöjda över fick vi måla om för att dom tyckte färgen smälte in med underlaget för mycket. Så istället vart det vitt med två smala röda stäck en bra bit ut på alla bommar och texten samt stjärnorna vart röda. Ingen har ens hoppat över det hindret och nu ska dom ta bort det. Blir typ ledsen.

(klickbar)
(innan vi målade de vitt, med röda detaljer)
Alla "stjärnspottar" har jag gjort för hand med en otymplig såg.

inte kul... :(

Träningstävling

Dagens träningstävling gick helt okej, Flisan var vansinningt övertaggad och då bjuder hon som satan, blir lång och trippig.

100 : Flöt på bra fram till hinder nummer tre där jag åkte häst. stannade en gång. Eftersom jag var sist ut i klassen kom jag på att alla hade 4 fel så om jag rider jävligt fort kan jag fortfarande vinna. Så öka tempot och red världens jävla omhoppning för att hinna ikapp. Gör en skitsnygg sväg från 6an till 8an..... utesluten, attans.

110: Red väldigt tätt inpå 100. Så de vart ingen framhoppning. Hon var fortfarande lika taggad men de märktes att hon va lite slut(,efter jag ställde henne i stallet höll hon typ på att somna.). I alla fall så gick allt bra till kombinationen hoppade av stort in och över B-hindret kom jag ur balans och tappade stigbygeln. Eftersom jag var ensam i klassen var jag mogen nog att sakta av och lägga en volt, då det var en väldigt kort sväng från 3b till 4. Sen fortsatte vi banan petade ett räcke men red rätt hinder och slutade på 8 fel(varav 4 på hinder).

Uppdaterar med filmer ev bilder senare.

Träningstävling på kdrf imorgon.

Har spenderat ungefär två timmar på att bada och frisera vackra fina underbara Miss Snowball. Nu glänser hon så att de bara sjunger om det. Vet inte riktgt vad som flugit i mig att ställa sig och tvätta hästen fruktansvärt noggrant från topp till tå för en träningstävling. Men då är hon i alla fall snygg imorgon, då behöver vi inte vara överdrivet duktiga. Hoppas i alla fall på en felfri ritt i 1m och i 110 känner jag att jag saknar krav. Om jag ens rider den klassen är det +27 som det var i dag så beror de på hur slut hon är i 1m om jag ens kommer rida 110. Men det ser då ut som att de ska regna hela dagen imorgon så vi får se. :)


Ska nog hämta hem fladdermusen imorgon om den fortfarande är vid liv, kan vara kul att ha i Bergsbyn.

Känner att jag är lite avis på alla kdrfare som har varit och byggt bana och chilla idag, saknar det faktiskt lite grann.

Tävling, skellefteå ridklubb.

5 maj, 1m, A:0/A:0, ute: Vädret var helkasst, vilket syns på filmen. Vi red fram i lugn å ro, hoppade två gånger på räcket och två gånger på oxern. Kändes bra. Väl inne på banan hoppade vi fösta hindret, tänkte ah bommen ligger kvar. Fortsatte mot tvåan och kom på att här vill jag inte ramla av. Hoppade tvåan jättefint, sen slog det mig. Gud vad taggad hon är hon sög tag i alla hinder och bjöd på JÄTTE BRA. Resten av banan gick jätte bra, 0 fel och seger. :)

6 maj, 1m, A:0/A:0, inne: Hade som inga förväntningar, vi får inte alls samma glöd inomhus. Men vi hoppade fram gick bra. Sen inne på banan red jag såklart i undertempo, syns verkligen på tiden med tanke på att vi brukar ha bland de snabbare grundomgångar. Hon hoppade av stort nästan på varje hinder när jag hade satt henne i det där undertempot. Ett nedslag på bakbommen i en oxer, inser nu att vi hade lika gärna kunnat nolla om jag vågat lägga upp tempot. Men hon va himla fin.  Så 4 fel i grunden.

Filmen från lördag:

.

RSS 2.0