Snabb update

På lördagkväll så åkte vi in och hoppade lite bana med brutna linjer och en linje med relaterat avstånd. Gick helt okej, är lite missnöjd med min egen insats, slarvig så att säga. hoppade iaf banan på 1m och petade enbart en bom eftersom jag lät henne bli lite lång(som sagt slarv). Känns iaf helt okej inför söndag, bära eller brista.

Idag har vi konditionstränat innan jag åkte iväg och jobbade. Gick rätt bra, finns inte så mycket mer å säga om de. Börjar känna att hon är i rätt hyffsat trimm nu, bara att jobba vidare.



-09

HOppilopp

Idag har vi varit in och hopptränat på våran stora utebana. Var en månad sen vi hoppade sist, peppar peppar. Vårat lilla stopp vart på grund av en lite halvtaskig överlämning av mig. Har en förmåga att släppa mot sista hindret.. men bara åå träna. Gick ändå riktigt bra. Hade dock en överladdad häst och de blåste en hel del. Till en början hoppade vi banan på 80-90 gick väl bra, vart lite flackt eftersom hon la sg lite för mycket i handen. Samma sak när vi höjde banan till 1m, men mot sista rundan satte jag in vägarna en del och då vart de mycket bättre språng. Så nu är de bara att anmäla till SRK 1 maj. Förresten checka in dom fina naturfärgade bockarna som byggarebob spikat ihop.

Lördag

Idag har jag jobbat 08.00-16.00 och varit i rent chocktillstånd.. inte ofta jag slutar jobba och de faktiskt är tid kvar på dygnet att göra nått.. (Jobbar oftast stängningar/kvällar) Efter att jag landat efter jobbet blev det ut i stallet rykta lite ordentligt me piggborste för att få bort en massa hår, vilket damen verkade uppskatta. Sen vart de en tur i skogen med styrketräning. Dvs. galoppfattning från skritt och galopp uppför en backe, vilket sätter sig riktigt hårt på musklerna. Idag körde vi fem vändor uppför i varje galopp, funkade riktigt bra men hon tappade lite koncentration mot slutet, antar att de var en hare som brukar hänga intill den backen. Men trots lite bristande koncentration så var hon fortfarande lyhörd på vad jag hade att förmedla. Duktig pålle!

Headerna ja hade i min första design^^

.

RSS 2.0