Uteritt - miljöträning, dressyr

Idag har vi hunnit jobba med att ha stödet i yttern när hon blir lite laddad lägger hon sig nämligen tokigt. Men de gick riktigt bra hon var väldigt fin och avslappnad i galoppen. Det var nå vansinnigt mycket traktorer ute. Brydde hon sig inte så mycket om tills de kom en riktigt gammal puttrande sak. Ursh va ful hon tyckte den va, inte kul alls. men de gick ändå bra. Sen avslutade vi med lite skänkelvikningar sedan nertravning runt passgatan.



Nu ska jag skynda mig till jobbet...

Dagens galopp

Har precis kommit in från en ridtur. Vi tränade kondition efter vägarna, är som bäst underlag där nu känner jag. Travade fram rätt ordentligt sen vart de några långa sträckor i båda galopperna några gånger. Sen tog vi ner på volt där jag brukar rida dressyr sen fortsatte vi lite till med lugn galopp dock kortare sträckor och de gick huur bra som helst.

Imorgon blir det en vila då jag går ut hårt och jobbar 12-22.15 fredag-söndag. Förhoppningsvis tar jag mig ur sängen tidigt på lördag så jag hinner rida innan jobbet. :)


105, Surf -11

Svar på kommentar ang. div3

Lina  (************) om Blandat:
hej skulle vara roligt om ni ville vara med me lag i div 3 hoppning och dressyr i år också.
Mvh Sävar RK


Sv: Vet inte om de kommer bli någon div3. 3 av 4 ryttare i KDRFs lag har ju numera bytt till SRK. Så de betyder att SRK behöver två lag för att de ska bli nått, tror jag :S


Längesen..

.. men mycket har hänt. Har löst min licens, vilket betyder att jag numera rider för Skellefteå Ridklubb. Känns faktiskt rätt bra kommer bli betydligt mycket lättare för mig att få träna i manege när jag vill. Vilket är suuper när jag jobbar så konstiga tider. Sen är SRK de stället jag och flisan presterat sämst, så de kommer ju garanterat ändras på nu, känns super. Dessutom har ju SRK fruktansvärt mycket mer titthinder osv så nu kommer jag inte behöva snickra nå mer. ;)
Utöver de har jag även varit till Umeå och köpt mig en HOPPSADEL! Känns hur bra som helst för den sadel jag har köpt mig finns inte speciellt många utav i Sverige. Det var alltså endast 6 st sålda i den bommen jag behöver sedan 2005 någon gång. Så vad har jag köpt för sadel?
Joo denna skönhet, Pfiff Gotthard, bomvidd 4. Gotta love it.

Annars har vi endast jobbat med kondition, lösgjordhet och lite styrka. Samma dag som den förjävliga kylan kom förra veckan hade jag tänkt ta bilen och köra ut lite hindermaterial till stället jag brukar rida dressyr på här i byn. Men självklart gick inte bilen starta så de sket sig. Sen när jag kom ut i stallet så hade Flisan rivit sig på benet, inget allvarligt, men blodigt va de. Utöver de va hon varm i benet så jag rengjorde med jodopax, ridningen fick vara, och sen på kvällen va allt bra igen, var ett väldigt litet sår. Sen nu då kylan varit har hon som fått sig en vila vi har som kallast haft -38 grader... då går man inte ut...


Har även köpt en ny kavaj.. (A) (Bild från KMet)

Och justja! Vi vann KMet i hoppning. Rundan kändes skitbra med tanken på att vi inte hade någon toppform. Hon lyssnade som en gud och hoppade likadant. Duktig häst!!

.

RSS 2.0