Hoppträning för Lotta

Kommer bli galet spännande. Har inte provat lasta Clappen sedan 24/11, men det ska nog gå bra. Har inte heller hoppat något. Men han är ju igång och känns mjuk och positiv. Återstår ju bara att se om han håller sig i skinnet;)
Rider i första gruppen båda dagarna, vilket jag tycker är dom bästa tiderna => Kl 15 på lördag (hinner hem och äta middag) och 9.30 på söndag(har ju heeela dagen kvar sen).

ojojj..

Har ju långt ifrån blivit som jag tänkt med träningen. Först och främst har underlaget varit kasst, min volvo pajjat och jag har jobbat hur mycket som helst. Men nu har vi rullat mycket på kondition och lösgjordhet sen mitten av dec. Nu har vi även börjat lägga på styrketräning. Vi har alltså bara ridit i skogen.

Nu vore det väl positivt om man tar sig in till ridhuset och skuttar lite. (Då har vi anmält till hoppkurs vecka 3.) Kommer att bli spännande då jag inte provat lasta honom på länge. Tur pappa är en klippa på det där.

Årets sista dag!

Igår blev det lite konditionsträning för Clappe. Började lite spännande, mötte en familj med tre skotar och en lös hund. Hunden gör utfall men ropas tillbaka. Clappen blev väldigt upprörd men släppte det väldigt fort ändå. Vi jobbade mycket lång-låg. Han var jätte duktig och avspänd, bra avslut på året.


.

RSS 2.0