Kärlek!












Hur fin!

Hopptränade för Erica igår. Får jobba lite mer med långa anridningar då han lätt blir vinglig om jag 'tappar' en hand eller skänkel. Kände mig faktiskt riktigt nöjd då jag bestämde mig för distanser istället för att ta första bästa. Så vart inga kråksprång utan allt gick som super och han hoppade med bra marginal(bana 1m). 
Nu vill jag bara ha det där FÖRBANNADE schemat så jag kan boka in några träningar, tävlingar och sadelkollen.

Några snabba!

Senaste tiden har vi fortsatt i samma bana, tränat å tränat. I lördags startade jag och ångvälten 80 & 90 innan det var dags för mig att åka på jobbet. Kändes inte direkt som några snygga ritter men han hoppade i alla fall felfritt och var stark som en oxe, men duktig. Ska prova rida på mitt moddade babypelham, få se om man får en bättre kontakt.

Sen har vi en extra häst på gården, då ägaren är sjuk. Så vi har möblerat om bland hästarna. Clappis står inte längre med Morran, utan med Player(femåring, valack). Jag trodde nästan det skulle bli slagsmål, men tvärt om så trivds som riktigt bra ihop. Dom klias, leker och DELAR mat, kors i taket.  
 
Har även beställt ett fodertillskott som förhoppningsvis ska göra honom mer koncentrerad och inte lika svättig. Tillskottet heter Relax me och kommer från Horse First. Har försökt googla en del, hittar då inga negativa omdömen snarare tvärtom.

Ikväll står unghästridning och hoppträning på schemat. Hoppas bara jag överlever unghästridningen så jag får hoppträna, höhö. 

.

RSS 2.0