Erica-träning

Igår var vi iväg på Erica träning. Till en början var Clappen mest bara på tårna, ville bara galoppera och letade hinder.  Började med att jobba mycket lösgörande, kändes väldigt nyttigt, efter ett tag började han slappna av mer så jag började komma åt honom. 
Sen när vi började hoppa fick jag låna en martingal av Erica med stretch, vilket han funkade välsigt bra på. Vi red sedan lite linjer. Vart många mellanlägen för oss då han har väldigt kort galopp och hellre tar ett galoppsprång till när det kommer till relaterade avstånd. Men de gick iaf bättre och bättre mot slutet. Är inte helt nöjd över min egen instats men Clappen skötte sig ändå fint. Bara att jobba vidare och fortsätta leta knappar på honom så ska det nog gå bra, måste våga lita mer på honom.
 


SRK 80 & 95, FINA SLEMMIS!

 80 Bed: A
Är överlag väldigt nöjd insåg så klart i efterhand att jag hade lite undertempo. Men ska icket klaga nollan satt ju! ;D 
 
95 Bed, A:0/A:0
Kan absolut inte vara missnöjd. Ett stopp på ett hinder han va skiträdd för redan när vi skrittade in på banan, men behövde ju bara lägga en volt och rida på igen. Sedan vart det ett pet på sista hindret > han började backa några meter innan och jag tryckte på lite för mycket så han blev lite flack och tog med sig bommen. Allt där i mellan kändes super bra, mycket bättre tempo osvosv. Helnöjd och peppad!
 


.

RSS 2.0