Todays

Idag så har vi jobbat med att stärka galoppen. Tog en fattning från skritt och sedan upp för en backe, skritt ner och repetera. Vart sex vändor i höger galoppen och fem i vänster då jag tycker att hennes vänstergalopp är aningens bättre. Sedan avslutade vi med att skritta uppför en tyngre brantare backe och sedan skritt hem. Tycker att det funkade riktigt bra förutom att hon vart lite väl taggad mot slutet i galoppfattningarna, men det får man ju ta. Sedan när vi kommit upp för skrittbacken så kommer det självklart cross puckon som ska klättra i den backen dom med. Tror Flisan kände sig lite jagad då vi var på väg hem, men det gick bra i alla fall.

I morgon blir det upp tidigt måla lite mera hinder(gjorde världens coolaste idag!!) men det bästa är ännu inte gjort. Är så sjukt taggad på min fantastiska idée mer får ingen veta, utan det är min och Angelicas hemlighet! ;)


Kommentarer
proffsen - vi som slår hål på myterna!

Snittsig blogg!

Allihopa kika in på våran blogg, där finns massor att lära, roliga diskussioner, tips & trix & ja, allt som har med hästar att göra!

Vi har även en ny kategori på bloggen!



OBS! Bloggen var tvungen att startas om därför så få inlägg, men de kommer! ;)



Ha de bra.

Proffsen - vi som slår hål på myterna!

2010-09-04 @ 19:30:16
URL: http://proffsens.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

.

RSS 2.0